Halvány rózsaszín, szolidan gyümölcsös ízvilágú bor. Illatában és ízében egyaránt piros ribizli és meggy köszön vissza. Kifejezetten friss összhatást kelt, savai ropogósak, teste könnyed. Jól átgondolt technológiával készül, a termést direkt rozékészítés céljára szüretelték, egy ehhez megválasztott, viszonylag korai időpontban. A rozé alapanyagaként a legkorábban beérett fürtök a megfelelő érettségi állapotban kerülnek a pincébe, egyúttal a tőkéken maradó, később érő fürtök még kapnak elég időt ahhoz, hogy a vörösborhoz szükséges nagyobb beltartalmat felhalmozzák magukban. A Wicker Pince Rozéja így amellett, hogy maga is jó, lehetőséget teremt a kiváló vörösboroknak létre jöttének is. Nem csak magáért van, de az biztos, hogy magáért beszél.

Röviden

Száraz rozébor

Alkohol: 12 %
Testesség: könnyű
Savtartalom: közepes

Ízprofil: piros gyümölcsös

Étel: gránátalmás- rukolás saláta